Over ons

ICT professionals uit Almere


Vinton ICT & Smart Media is een allround IT-bedrijf waar ervaring, expertise en creativiteit optimaal samenkomen. Met ervaren professionals ontwerpen, realiseren, implementeren en onderhouden wij een verscheidenheid aan ICT-oplossingen.

Sinds 1998 zijn wij actief in de automatisering en leveren wij slimme oplossingen voor onze klanten. Dit doen wij door leveranties van ICT-apparatuur zoals werkstations en servers en ontwikkelen wij tal van (web)applicaties om bedrijfsprocessen en commercie/externe communicatie succesvol te laten verlopen via onze oplossingen.

Als partner van verschillende leveranciers, waaronder Google, Microsoft, Webroot, LeadInfo, etc, leveren wij de benodigde kennis voor succesvolle implementatie en onderhoud van diverse cloud en on premise ICT oplossingen.

Wij hebben het talent, de ervaring én de expertise om organisaties te helpen bij het maken van de stap naar -slimme- automatisering en mediaoplossingen.

De drie k's van Vinton

Of eigenlijk twee K’s en een C, maar dat smoelt toch net wat minder lekker.
Kreatieve vrijheid noemen we dat!

usp_kennis

Kennis

De bakker bakt lekker brood, dit hoeven wij niemand te vertellen. Wat we wel graag willen vertellen is dat Vinton gespecialiseerd is in producten die ook echt voor jou werken. Zo ontwikkelen wij doeltreffende websites, webapps en apps die zo nodig integreren met uw ICT, hier zijn wij sterk in.

usp_kunde

Kunde

Je wilt meebewegen met de markt en blijven ontwikkelen. Jouw organisatie veranderd, net zoals jouw klanten. Bij elk digitaal product dat gemaakt wordt veranderen naar verloop van tijd de eisen en kansen. Vinton creëert een sterk product en houdt uw product sterk gedurende de levensloop.

usp_creativiteit

Kreativiteit

Creativiteit met een functioneel doel. Een ontwerp dat wij maken is niet alleen zo gemaakt omdat het mooi is, het is ook zo gemaakt omdat het werkt. Het device, het medium, de doelgroep en de boodschap zijn belangrijke aspecten als het gaat om het ontwerp. Wij weten die vertaalslag uitstekend te maken.

Ook toe aan een oplossing die voor jouw business werkt?
Wij denken graag met je mee.

At vinton (6)
At vinton (1)
At vinton (16)
At vinton (5)
At vinton (2)
At vinton (11)
At vinton (13)
At vinton (8)
At vinton (9)
At vinton (12)
At vinton (14)
At vinton (7)