App | API | REST | Beheerpaneel | Emailing

De Nederlandse Krav Maga bond is onderdeel van IKMF, ’s werelds grootste krav maga organisatie met haar hoofdkwartier gevestigd in Israël. Dit unieke van oorsprong militaire systeem geeft in relatief korte tijd zelfverdediging, security awareness, doorzettingsvermogen, zelfdiscipline, zelfvertrouwen en veel meer.

title

Als nationale bond biedt de IKMF haar leden een app, ontwikkelt door Vinton, waarmee de leden en instructeurs informatie omtrent Krav Maga direct bij de hand hebben. Naast de directe informatievoorziening biedt de app de mogelijkheid voor leden om direct met elkaar in contact te staan: van contactgegevens tot het delen van berichten en foto’s. De sportinstructeurs kunnen in de sportgroepen meedelen in de informatie en op deze manier contact met de groep houden.

Communiceren met je eigen sportschool

De app van IKMF is ontwikkelt om actief met de leden en instructeurs in contact te kunnen staan en hen informatie en een vorm van besloten sociale media direct vanuit de broekzak aan te bieden. Hierbij heeft elke sportschool een eigen groep om in te communiceren, toegang tot “het handboek” van Krav Maga (curriculum) en kunnen leden in dezelfde groep, indien gewenst, elkaars contactgegevens inzien. Tegelijkertijd kan de IKMF de informatie die naar de app gaat centraal beheren.

iPhone screen IKMF

Optimale beveiliging en voor elk device

Vinton ontwikkelde voor de IKMF de vormgeving en technologie van de app en het centrale beheersysteem. De app is ontwikkelt voor Apple iPhone/iPad en Android smartphone/tablet. Uiteraard zijn de apps en beheeromgeving voorzien van de toepasselijke beveiliging om de datastromen te bewaken. En nee, met toepasselijke beveiliging bedoelen we niet de leden en instructeurs van IKMF!

iPhone screen IKMF

Ons werk

Wij ontwikkelen apps met passie voor ons vak en dat laten wij dagelijks zien. Neem een kijkje in ons app-portfolio.