App | live informatie | MySQL | locatiebepaling

Waar u ook bent in Nederland, met de app Overzetveren weet u precies waar en hoe u het water per pont kunt oversteken.

Kijkt u naar de symbolen voor het gebruik van de veer. Is het een autoveer een fiets- en voetveer of een trekpontje? Overzetveren hebben wij in samenwerking met Spijker & Co ontwikkeld voor Uit®waarde. Dit recreatiebedrijf, gevestigd in het hart van het Rivierengebied, is actief op het gebied van openluchtrecreatie. Naast het exploiteren en beheren van recreatiegebieden exploiteert Uit®waarde recreatieve fiets- en voetveren over de Waal, Maas, Lek, Linge en Neder-Rijn. Deze app is tot stand gekomen in samenwerking met verschillende instanties zoals de Veeon, Vereniging Vrienden van de Voetveren, havenbedrijf Gorinchem en Stichting Maasveren.

iPhone screen2 overzetveren

Met een zeer uitgebreid aantal veren in Nederland biedt Overzetveren het gemak om de juiste veer te vinden en hier direct naar te navigeren. De app geeft daarnaast handige informatie over elke veer.

De Overzetveren App is ontwikkelt voor Apple iPhone/iPad en Android smartphone/tablet. Vinton ontwikkelde tevens een server back-end waarmee o.a. complexe berekeningen kunnen worden uitgevoerd voor de app. Hiermee kan de app zeer precies afstanden berekenen waarmee bijvoorbeeld rekening wordt gehouden met de bolling van de aarde.

iPhone screen1 overzetveren

Ons werk

Wij ontwikkelen apps met passie voor ons vak en dat laten wij dagelijks zien. Neem een kijkje in ons app-portfolio.