App | API | REST | Beheerpaneel

Als één van de grootste VvE-beheerders in Nederland ontzorgt Yver VvE-beheer haar klanten door de administratie in banen te leiden en de facilitaire diensten centraal te regelen.

title

Gemak dient de mensch

Vinton ontwikkelde in opdracht van Yver de eerste VvE-beheer app in Nederland. Met deze app stelt Yver haar klanten in staat om snel en eenvoudig een reparatie of schade te melden. Eventueel voegt de klant een foto toe en verstuurt deze via de app. De melding komt direct bij de juiste persoon binnen bij Yver. De app maakt het zelfs mogelijk om deze data direct te koppelen aan bestaande systemen en zo het gehele proces te automatiseren.

Via het Prikbord kunnen de klanten in elke VvE berichten naar andere leden in de VvE sturen en bekijken. De contactgegevens in de app zijn toegespitst op de VvE, dit betekent dat elke VvE specifieke contactgegevens gepresenteerd krijgt om bijvoorbeeld een storing te melden. De app stelt Yver tevens in staat om direct met haar klanten te communiceren.

De app maakt het mogelijk om gebruikers reparaties te laten melden direct vanaf de plek waar het probleem geconstateerd is. Eventueel kan hier een foto worden bijgevoegd zodat Yver direct een goed beeld heeft van het probleem en de juiste expert kan afsturen om het op te lossen. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.

beter een goede buur…

De generieke doelstelling van de app is om Yver en haar klant direct in contact te brengen. Hierbij staat centraal om de gebruikers van een VvE een eigen omgeving te bieden die “van hunzelf” is zodat er gecommuniceerd kan worden tussen de bewoners. Tegelijkertijd kan Yver op deze omgeving berichten plaatsen die relevant zijn voor de groep gebruikers.
Met de grote hoeveelheid klanten heeft Yver een sterk en stabiele “back-end”-omgeving nodig. Deze omgeving verzorgt alle informatie voor de app en is de plek voor Yver om alle informatie in de app te beheren. Vinton realiseerde deze omgeving waarbij functionaliteit en veiligheid centraal staan.

iPhone screen IKMF

Een stevige fundering

De Yver VvE-app is gebouwd voor Apple’s iOS-platform (iPhone en iPad) en Android (smartphone en tablet). Op het internet bevindt zich een sterk en stabiele back-end die de apps van data voorzien op maat.

iPhone screen IKMF

Ons werk

Wij ontwikkelen apps met passie voor ons vak en dat laten wij dagelijks zien. Neem een kijkje in ons app-portfolio.