Concept | vormgeving | print

The Perfect Game.

De kernwaarden van het bedrijf delen en teambuilding op een unieke manier benaderen.
Dat is het doel geweest van dit geweldige bordspel op maat.
Werkelijk alles van dit spel is van scratch af aan ontwikkelt.

Baxter: The perfect chef

De initiële vraag van de klant was om een presentatie te ontwikkelen om de kernwaarden van het bedrijf op een leuke manier te presenteren. Tijdens een goede brainstoei-sessie waren we het al snel met elkaar eens, het moet anders, het moet spannender en ludieker. De kernwaarden van het bedrijf moeten niet worden medegedeeld van hogerhand en vervolgens worden vergeten. Nee, ze moeten gaan leven binnen de organisatie, geadapteerd worden en in feite door elke medewerker kunnen worden uitgelegd. En wat is er nou mooier als er vanwege het spelelement ook nog een flinke dosis teambuilding mee gepaard gaat?

Wij hebben aan de hand van de 5 kernwaarden een spel bedacht die men in kleine groepjes kan spelen. Telkens is 1 persoon de strenge, doch rechtvaardige “chef” die de overige “koks” coacht en voorziet van tips en opbouwende kritiek om zo het toepassen van de kernwaarden met elkaar te oefenen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Baxter: The perfect chef spel

Er is een dag georganiseerd om met de gehele organisatie het spel te spelen in kleine groepjes, waarbij mensen van alle niveaus aan een speeltafel zaten. De dag was een grandioos succes en een prachtig voorbeeld van hoe je op een leuke manier betrokkenheid kunt creërenbinnen je bedrijf en je collega’s.

Ons werk

Wij ontwerpen met passie voor ons vak en dat laten wij dagelijks zien. Neem een kijkje in ons design-portfolio.