De corporatie folder van Bolton Bouw was toe aan een renovatie, om in bouwtermen te spreken. Hierbij was de opdracht om een restyling te realiseren met een blijvende herkenbaarheid naar de bestaande huisstijl.

De renovatie werd op alle vrijwel verdiepingen doorgevoerd. De vormgeving is grondig onder handen genomen en daarnaast hebben wij ook op diverse locaties van Bolton gefotografeerd. Nieuwe beelden en teksten, volgens een helder concept, die naadloos aansluiten bij de identiteit van Bolton. Bolton is een prachtig bedrijf waarbij professionaliteit, kwaliteit en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan.

VORMGEVING

Wij hebben gekozen voor een vierkant formaat, omdat dit erg goed werkt met het logo en het zorgt voor een hogere attentie-waarde. Er is meer ruimte gecreƫerd tussen de content waardoor de folder een luchtig karakter krijgt. De oplettende kijker zal zien dat de stansvorm in de flap refereert naar de vorm in het logo.
Het zijn de details die het afmaken.

Vinton: Bolton folder restyling

FOTOGRAFIE

De fotografie bepaald voor een groot deel de uitstraling van een folder of website. Beelden zijn natuurlijk te koop bij ontelbare stockphoto-websites. Vaak zijn dit prachtige beelden, maar je moet maar net vinden wat je zoekt en je wilt liever niet dat de kans lopen dat de concurrent dezelfde beelden gebruikt in zijn communicatie. Het concept voor beeldgebruik van Bolton was zo specifiek dat ervoor is gekozen om, met onze eigen fotograaf, unieke beelden te schieten tijdens diverse photoshoots op locatie. Hierdoor konden wij het persoonlijke aspect van het bedrijf en zijn mensen perfect in beeld brengen en precies die beelden schieten die we nodig hadden.

Vinton: Bolton folder restyling2

KOPIJ

De boodschap van Bolton is helder en sterk. Die boodschap heeft onze copywriter dan ook even helder en sterk geformuleerd in de folder. Geen wollige verhalen, maar overtuigende teksten die vertellen waar Bolton voor staat.

Ons werk

Wij ontwikkelen websites met passie voor ons vak en dat laten wij dagelijks zien. Neem een kijkje in ons web-portfolio.