Touch screen | animaties | groen

In opdracht van de Rabobank – Groene Hart Noord ontwikkelde Vinton SMC een touchscreen-applicatie waarmee interactief de milieuaspecten van het nieuwe kantoorpand te Roelofarendsveen worden uitgelegd aan bezoekers.

Rabobank

De touchscreen-applicatie is te gebruiken vanaf interactieve-TV’s die ingebouwd zijn in de tafels van de wachtruimte. Vinton SMC ontwikkelde de totaaloplossing: design, animatie en technologie. Na een enquête bij de Rabobank intern is de applicatie “Toon” genaamd.

Naast de ontwikkeling van de touchscreen-applicatie leverde Vinton SMC interactieve vloerprojecties om de klantbeleving te vergroten van bezoekers.

Wat het pand u verteld

Rabobank heeft grote inspanning geleverd om het nieuwe pand zo groen (milieuvriendelijk) mogelijk te leveren. Hierbij zijn tal van maatregelen bij de bouw genomen om tot dit doel te komen. Uiteraard zijn de genomen maatregelen voor de bouw enorm technisch en de opdracht aan Vinton SMC was om dit speels uit te leggen aan de klanten middels een interactieve applicatie die geschikt is voor kinderen t/m volwassenen.

Vinton SMC ontwikkelde een interactieve applicatie die werkt op touchscreen-TV’s. Het concept, design, animatie en technologie zijn volledig uitgevoerd door Vinton SMC.

Interactieve animatie

De Toon-applicatie is gebouwd om te werken op elk besturingsysteem die geschikt is voor touchscreen-TV’s. Hierbij wordt aanraking van het scherm “omgezet” naar een interactieve interactie in de applicatie waarmee een animatie wordt ingeschakeld. Door het juist inzetten van technologie is het geslaagd om het door Vinton opgestelde storyboard correct te presenteren aan de klanten/bezoekers van de Rabobank – Groene Hart Noord

Ons werk

Wij ontwerpen met passie voor ons vak en dat laten wij dagelijks zien. Neem een kijkje in ons design-portfolio.