Webshop | E-commerce

Printwire.nl is een webshop voor professioneel drukwerk en onderscheid zich op snelheid, kwaliteit en bestelgemak. Printwire.nl heeft een breed assortiment drukwerk producten, zoals briefpapier, visitekaartjes, flyers, posters, stickers, POS en andere promotiematerialen.

Printwire producten

Hoewel wij, indien mogelijk, gebruik maken van bestaande onderdelen op een website te bouwen is toch elke website of webshop altijd op maat gemaakt. Vinton doet wat nodig is om de wensen van een klant te realiseren. Printwire.nl heeft hele specifieke wensen waarmee ze zich willen onderscheiden in ‘online-drukker-land’. Printwire.nl heeft de gehele productie in eigen huis en is zeer flexibel, dus ze houden graag zelf de touwtjes in handen. Daarom heeft Vinton voor Printwire.nl een volledig maatwerk e-commerce oplossing ontwikkelt welke volledig aansluit op de wensen van Printwire.nl.

Printwire image 01

Het online bestellen van drukwerk verloopt bij Prntwire.nl niet met een fixed-price maar wordt, aan de hand van specifieke wensen, vanuit een database volledig online berekend. De besteller heeft een product met actuele prijzen. "Plaats in winkelwagen”, direct je bestand uploaden en bestellen maar!

Printwire image 01

Een custom-made webshop biedt zeeën aan mogelijkheden in de flexibiliteit van het bestel- en productie proces. Nadat een bestelling is geplaatst is er, dankzij de inzet van een eveneens custom-made beheer paneel, direct de mogelijkheid om de bestellingen door te zetten naar de drukkers op de werkvloer en ze te blijven monitoren.

Van online bestelling direct naar drukpers, dat is échte snelheid!

Ons werk

Wij ontwikkelen websites met passie voor ons vak en dat laten wij dagelijks zien. Neem een kijkje in ons web-portfolio.