Website | Portal | Beheerpaneel | Club promotiepagina

Veel sportverenigingen en betaald voetbalorganisaties hebben het financieel zwaar. Nieuwe sponsors zijn lastig te vinden en gemeenten draaien de subsidiekraan steeds verder dicht.
Tijd voor innovatie in deze traditionele wereld.

Sportscollective biedt sportverenigingen en betaald voetbalorganisaties een uniek, eigen en zeer proactief collectiviteit programma. Door leden, sponsors en supporters voordelen te bieden op basis van collectieve inkoop ontstaat een interessant verdienmodel voor alle betrokkenen.

Sportscollective

Vinton ontwikkelde in opdracht van Sportscollective de website en portaalpagina’s. Met deze portaalpagina’s krijgen sportverenigingen en voetbalorganisaties een pagina volledig in eigen stijl die ingesloten kan worden op de eigen websites. Vanuit de eigen portaalpagina’s kunnen leden van de sportverenigingen abonnementen voor diverse diensten afnemen en producten kopen bij bedrijven die aangesloten zijn bij het collectief. In het collectief vinden leden partijen als Coolblue, Cheaptickets.nl, Nederlandse Energie Maatschappij, KNAB, Ben, E-ON, Fiber, etc.

Het portaal voor Sportcollective is in staat om on-the-fly pagina’s aan te maken voor sportverenigingen wat volledig in beheer kan worden uitgevoerd door Sportscollective zelf. Hierbij zijn modules ingebouwd om leveranciers te kunnen koppelen met een vereniging waarbij voor elke sportvereniging unieke koppelingsdata wordt gegenereerd. Op deze manier geven de portalen voor de sportverenigingen de gebruikerservaring in eigen stijl en weten de leveranciers via welke weg de nieuwe klanten zijn aangemeld.

Sportscollective producten

Ons werk

Wij ontwerpen met passie voor ons vak en dat laten wij dagelijks zien. Neem een kijkje in ons design-portfolio.