Vinton: ontwerp brochure sQinno

Zo ook aan sQinno, full-service distributeur in BeNeLux van huidanalyse-apparatuur. sQinno is een jonge onderneming met grote ambities en is van mening dat een goed begin het halve werk is. Bij het starten van een onderneming is het belangrijk dat je direct de juiste indruk achterlaat, want: ‘There is no second chance for a first impression!’. En zo is het maar net!

sQinno heeft ervoor gekozen om in één klap een frisse huisstijl, een heldere website en schitterend drukwerk te laten ontwikkelen dat naadloos aansluit bij hun identiteit. De vormgeving van de huisstijl en het logo, copywriting, de ontwikkeling van de website is allemaal verzorgd door Vinton en het drukwerk is verzorgd door drukkerij True Colours. The whole nine yards! Een mooi voorbeeld van ‘samenwerken’ in plaats van ‘samen werken’.

Vinton: website sQinno

Omdat wij in een vroeg stadium zijn betrokken bij het ontwikkelproces konden wij precies de wensen en verwachtingen van sQinno in kaart brengen en tegelijk meedenken, gevraagd… en ongevraagd advies geven en uiteindelijk het juiste plan van aanpak erop loslaten. Het is fijn dat alle benodigde disciplines onder één dak te vinden zijn, niet alleen voor de klant, maar ook voor onszelf. Hierdoor hebben wij maximale controle over het gehele proces en heeft de klant het gemak van schakelen met één vast contactpersoon.

Ons doel is niet om de wensen en verwachtingen van onze klanten waar te maken…
Nee, ons ultieme doel is om ze te overtreffen!

Ons werk

Wij ontwikkelen websites met passie voor ons vak en dat laten wij dagelijks zien. Neem een kijkje in ons web-portfolio.